fbpx

Trainen tijdens de lockdown? Bespreek de mogelijkheden, neem contact met ons op. 

Voor aanhoudend resultaat.

Hoe de trainingen eruit zien is afhankelijk van jouw doelen, wensen en belastbaarheid. Ik vertaal jouw doelen naar een leuk maar uitdagend programma waarmee je wekelijks vooruitgang boekt. Denk aan afvallen, aankomen in spiermassa, een betere conditie of om je lekkerder in je vel te voelen.

Wil je liever persoonlijk je wensen bespreken? Neem contact op en kom gratis op een intake gesprek.

Hugo Wijntjes
Hugo Wijntjes
Train al even bij Scott en vind het werkelijk fantastisch. Scott is kundig en veelzijdig in kennis over sport, voeding en rust waardoor ik zo’n beetje iedereen training met nieuwe inspiratie weer naar huis ga. Een training verloopt altijd ontspannen, op de inspanning na. Een absolute aanrader deze topper!

Duo

45

p.p. per training

5/5

Samen met je partner trainen? DUO geeft je een extra stok achter de deur. Train samen met je collega, partner, vriend of vriendin en behaal samen jullie doelstellingen.

*prijzen zijn inclusief 9% btw

Single

65

per training

5/5

Dit is personal training zoals die uitgevonden is. 60 minuten durende training met onverstoorde aandacht voor jou en jouw doelstellingen. 

*prijzen zijn inclusief 9% btw

Maarten Lowie
Maarten Lowie
Een jaar geleden heb ik besloten dat het anders moest. Meer sporten en vooral meer structuur in het sporten. Nadat ik contact had gezocht ontstond er direct een prettige relatie met de Personal Trainer. De trainingen van Scott zijn maatwerk en op de persoonlijke wensen en mogelijkheden gebaseerd. Het resultaat na een jaar is enorm ! Fitter, meer kracht en bloeddruk onder controle. Zelfs blessures en lichamelijke ongemakken (rug) worden behandeld door Scott. Ik zou deze Personal Trainer aan iedereen aanraden, 100 % tevreden !

Group

30

p.p. per training

5/5

Sport je liever in een klein groepje? Group geeft je een extra stok achter de deur. Train samen met nog 3 gemotiveerde leden en behaal samen jullie doelstellingen.

*prijzen zijn inclusief 9% btw

sTAP VOOR STAP NAAR JOUW RESULTAAT!

Voordelen van een Personal Trainer

Kiezen voor een personal trainer kent vele voordelen. We hebben de allerbelangrijkste voor je op een rijtje gezet.

 • Nooit meer piekeren over voeding, slaap en beweging.
 • Net als een maatpak, worden trainingen op de ‘millimeter nauwkeurig’ afgestemd op jouw belastbaarheid en doelen.
 • Ervaar wekelijks het verleggen van je grenzen op een gezonde, veilige en verantwoorde manier.
 • Investeren in een personal trainer zorgt voor een domino-effect. Je creëert gezonde gewoontes en laat slechte gewoontes eerder los.

Maak nu een afspraak en kom langs  in onze privé sportstudio in Amersfoort óf bekijk de mogelijkheden.

* Ontdek ervaringen van onze leden en neem contact met ons op

 • Nooit meer piekeren over voeding, slaap en beweging.
 • Net als een maatpak, worden trainingen op de ‘millimeter nauwkeurig’ afgestemd op jouw belastbaarheid en doelen.
 • Ervaar wekelijks het verleggen van je grenzen op een gezonde, veilige en verantwoorde manier.
 • Investeren in een personal trainer zorgt voor een domino-effect. Je creëert gezonde gewoontes en laat slechte gewoontes eerder los.
5/5

mogelijkheden

Personal training

Personal Training bij Core houdt in dat je onder streng toeziend oog wordt begeleid tijdens jouw training. Deze trainingen zijn gericht op jouw individuele doelstelling en belasting niveau. Hierin zoeken we de grens op en gaan deze keer op keer verleggen op een veilige en verantwoorde wijze.

personal boxing

Personal Boxing is een leuke manier om op jouw eigen niveau te leren boksen en/of kickboksen. Dit is een uitstekende keuze om speels en uitdagend aan je conditie te werken.

Altijd professionele begeleiding

Wij stellen hoge eisen aan de manier van bewegen, belasten en coachen. Daarom kun je bij ons niet zelfstandig trainen, maar alleen onder begeleiding van een ervaren trainer die de training afstemt op jouw niveau.

privé locatie

Velen voelen zich opgelaten bij het binnenlopen van een grote publieke sportschool. Wij willen daarom dat jij je bij ons op je gemak, gehoord en gerespecteerd voelt. Alleen dan kunnen we je op de beste manier begeleiden.

24/7 ondersteuning

Naast de fysieke contactmomenten op onze locatie, zijn we waar nodig ook beschikbaar voor de leden die minder vaak op locatie kunnen komen. Via Whatsapp kunnen leden terecht voor vragen of ondersteuning. 

flexibele agenda

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om tijd vrij te maken voor je wekelijkse sportmoment. Wij houden met het inplannen rekening met jouw agenda en plannen daar zo flexibel mogelijk omheen.

Core Personal Training Amersfoort

Ondersteunt jou bij 

 • Grip krijgen op de health-markers. Denk aan slaap, voeding, stressmanagement, ademhaling en bloeddruk.
 • Elke week je mentale en fysieke grenzen te verleggen. Op een veilige en verantwoorde manier.
 • Realistische en haalbare doelen te stellen.

Maak nu een afspraak en kom langs  in onze privé sportstudio in Amersfoort. 

* We zitten nog geen 15 minuten rijden bij jou vandaan! 

Core Personal Training Amersfoort IconCore Personal Training Amersfoort

Siliciumweg 31, Amersfoort

5.0 18 reviews

 • Avatar Jacques Weg ★★★★★ een week geleden
  Personal Training zoals het is bedoeld.
  Scott is een ware professional die je op alle mogelijke manieren ondersteunt en begeleidt bij het bereiken van jouw
  … More doelen. Zelf train ik inmiddels 8 maanden bij CorePT en heb ik ieder doel met hulp en ondersteuning van Scott weten te realiseren.
  Heb je intrinsieke motivatie om je gezondheid te verbeteren, hard te trainen en vooral je mindset te veranderen dan kan ik je geen betere coach/trainer aanbevelen dan Scott van CorePT
 • Avatar dolly Bannenberg ★★★★★ 4 maanden geleden
  Hoewel ik een leven met veel bewegen en sport achter de rug heb, kon ik de laatste jaren niet meer de motivatie vinden om naar de sportschool te gaan. Een … More personal trainer leek me de enige mogelijkheid om weer op het goede pad te komen. Wat ben ik blij dat ik bij Scott terecht ben gekomen. Scott is serieus en goed in zijn vak en hij kan ook creatief en probleemoplossend denken. Verder is hij heel enthousiast en stimulerend. Als je wilt, kan hij een hele gezonde lifestyle voor je uitstippelen. Als blijkt dat een bepaalde oefening wat pijn bij mijn knie prothese geeft, weet hij altijd de oefening met een kleine aanpassing voor mij te verbeteren. Dat is vakkennis! Misschien moet ik even vermelden dat ik 82 jaar en ik begrijp dat ik bepaald geen fit girl meer zal worden, maar ik ben er wel van overtuigd dat je ook op deze leeftijd nog spierversterkend en conditie-verhogend kunt werken. Ik gun iedereen een personal trainer als Scott.
 • Avatar Monique Van de Luitgaarden ★★★★★ 5 maanden geleden
  Op zoek naar een personal trainer? Stop met zoeken want Scott is de professional waar je moet zijn. Op maat gemaakte training en voedingsschema’s. Hij … More weet precies wat je aankan ook al weet je dat zelf nog niet.
  In zeer korte tijd volledige transformatie ondergaan. Krachttraining brengt je als vrouw zoveel meer... kracht, fitheid, energie, een goed functionerend lichaam en bovenal een gelukzalig gevoel.
  Scott heeft veel kennis en is een zeer fijne trainer. Ik ben zeer tevreden 😃👍💪
 • Avatar Maarten Lowie ★★★★★ 6 maanden geleden
  Een jaar geleden heb ik besloten dat het anders moest. Meer sporten en vooral meer structuur in het sporten. Nadat ik contact had gezocht ontstond … More er direct een prettige relatie met de Personal Trainer. De trainingen van Scott zijn maatwerk en op de persoonlijke wensen en mogelijkheden gebaseerd. Het resultaat na een jaar is enorm ! Fitter, meer kracht en bloeddruk onder controle. Zelfs blessures en lichamelijke ongemakken (rug) worden behandeld door Scott. Ik zou deze Personal Trainer aan iedereen aanraden, 100 % tevreden !
 • Avatar Laurens Barendregt ★★★★★ 4 maanden geleden
  Scott geeft afwisselende uitdagende trainingen en in combinatie met een goed voedingsadvies heeft mij dit prima resultaten opgeleverd. Kan Scott dan ook … More iedereen aanraden!
 • Avatar Patrick Vdd ★★★★★ a year ago
  Een tijd terug heb ik gekozen voor een Personal trainer waarmee ik resultaat wil behalen. Dit was voor mij een hele uitdaging. Vooral levensstijl moest … More drastisch om. Door de manier van trainen en begeleiding wil je niet eens meer anders. Voel mij met de dag beter. Motivatie die er niet was is nu dagelijks aanwezig. Aanrader voor iedereen. Scott is professioneel en zou mij geen betere trainer kunnen indenken. Gr Patrick.
 • Avatar Richard Budding ★★★★★ a year ago
  Scott geeft zonder compromise een strak schema om je doelen te behalen. Zelf train ik in de winter drie maal per week. Mijn focus ligt op kracht en gezondheid, … More Scott brengt met zijn strakke begeleiding extreme resultaten. Bereid je voor op verandering!
 • Avatar Mirjam Janssen ★★★★★ a year ago
  Scott is betrokken en een fijn mens om bij te trainen. Hij luistert goed naar je wensen en is scherp op een juiste uitvoering. Daarbij kijkt bij niet alleen … More naar lichamelijke fitheid maar je hele gestel. Echt een aanrader!
 • Avatar Arborist Arborist ★★★★★ a year ago
  Ik ben 3 maanden geleden begonnen bij Scott met trainen. Mijn doel was om af te vallen en mijn bloeddruk naar beneden te krijgen. Nu, 3 maanden later ben … More ik onder begeleiding van Scott 16 kilo afgevallen en is mijn bloeddruk weer normaal. Mijn hartritmestoornis die ik had is door het afvallen en de daling van mijn bloeddruk verdwenen.
  Helaas moest ik door de drukte stoppen, maar zodra het wat rustiger wordt ga ik weer trainen.
  Scott, super bedankt kerel. Je bent een toppertje
  Jef
 • Avatar Hugo Wijntjes ★★★★★ a year ago
  Train al even bij Scott en vind het werkelijk fantastisch. Scott is kundig en veelzijdig in kennis over sport, voeding en rust waardoor ik zo’n beetje … More iedereen training met nieuwe inspiratie weer naar huis ga. Een training verloopt altijd ontspannen, op de inspanning na. Een absolute aanrader deze topper!

Abonneer gratis op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis advies over voeding, en bekijk gratis instructie video’s om effectiever te trainen. Kom je ergens niet uit dan kun je mij altijd om advies vragen. Je kunt je elk moment uitschrijven.

openingstijden

 • Personal Training
 • ma / vr 06:00 - 22:00
 • za 06:00 - 18:00
 • zo 06:00 - 15:00

Core personal Training

 • Siliciumweg 31 te Amersfoort
 • Nederland
 • 06 3403 7238
 • scott@corept.nl

werkzaam in

 • Amersfoort
 • Soest
 • Zeist
 • Barneveld
 • Leusden
 • Woudenberg
core personal training amersfoort advies voeding boksen krachttraining

core personal training amersfoort

We ontdekken verbeterpunten en werken hier samen aan. Échte persoonlijke begeleiding met haalbare doelen voor zichtbaar resultaat. Een evenwichtig leven met méér zelfvertrouwen

5/5