fbpx

Scott Eisenburger

Gecertificeerd Personal Trainer & Lifestyle Coach in Amersfoort

5/5

Iedere personal trainer motiveert op zijn eigen manier. Ik geloof in motivatie door educatie.  Ik geef je tijdens de trainingen, continue nieuwe inzichten en deel al mijn kennis met je. Ik leg je uit wat de gedachte achter een bepaalde oefening is. Dit werkt niet alleen motiverend, maar hierdoor is deze kennis altijd voor je beschikbaar. Die kennis en know-how neem je mee naar huis en zal je altijd helpen om betere en gezondere keuzes te maken in je leven.  

Zie de traingingen en coaching als handvatten voor een gezonder, fitter en succesvoller leven. Ik vertaal jouw doelen naar een leuk, effectief en haalbaar programma. Als je bij mij bent geweest zal je merken dat je in een domino-effect terechtkomt. Door mijn aanpak creëer je gemakkelijker gezonde gewoonten en laat je slechte gewoonten eerder los. 

personal trainer amersfoort afvallen boksen sporten

* Kennismaken is geheel vrijblijvend én op een moment dat in jouw agenda past!

personal trainer amersfoort afvallen boksen sporten
5/5

Gecertificeerd Personal Trainer

scott eisenburger

specialismen

opleidingen & CERTIFICATEN

TOP TRAINER LEVEL A

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

T.O.P. Trainer Level A leer je alle ‘Tips & Tricks’ die tevens door de grondleggers van Overload Worldwide zelf worden ingezet bij o.a. het Korps Mariniers, de Ultimate Fitness Challenge en diverse (olympische)sporters. Deze module leert je om een compleet en optimaal “personalized” trainingsprogramma voor je cliënten te kunnen samenstellen.

TOP TRAINER LEVEL B

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze module gaat dieper in op de diverse specifieke trainingsmethoden en methoden van intensivering. Ook onderwerpen als functional training, power, acceleratie, decelleratie, snelkracht, explosiefkracht en hormoontrainingen komen hier uitvoerig aan bod. Zoals je van Overload Worldwide gewend bent zul je als deelnemer zelf alle intensieve praktijk-sessies moeten ondergaan en moeten kunnen uitvoeren. Het is daarom van groot belang dat je de diverse methoden en technieken uit de Level A module voldoende hebt getraind voor aanvang van Level B.

THE NEURO CONCEPT

NEURO OPTIMIZATION COURSE

Specialisatie op gebied van beweging voor cliënten met pijn, klachten en beperkingen.

MUSCLE NERDS

NUTRITION COURSE

Specialisatie op gebied van voeding 

PERSONAL HORMONAL PROFILING

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Tijdens deze opleiding leer je alles over de invloed en eigenschappen van de diverse hormonen in ons lichaam, het afnemen van de 12 punts huidplooimeting, en het online ‘Personal Hormonal Profile™’ systeem.

INGEPLANDE CERCTIFICERINGEN

MYLOGENICS ACTIVATION
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze module bevat diverse testprotocollen m.b.t. het neuromusculaire systeem en de bijbehorende reflexpunten. Zo leer je de anatomie van de diverse structuren en hun functie.

MYLOGENICS REHAB
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze module is gericht op de vele actieve ‘rehab’ technieken met betrekking tot kracht, power, snelheid en uithoudingsvermogen. Tijdens deze module worden tevens stabilisatietechnieken en proprioceptieve trainingsvormen behandeld.

MYLOGENICS RELEASE
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Tijdens deze module leer je alle technieken om adhesie (verklevingen) van spieren, fascia en zenuwen te behandelen c.q. op te heffen. Hierbij is het uiteraard van groot belang de anatomie van de diverse te behandelen structuren te kennen.

MYLOGENICS ADVANCED
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze extra Mylogenics module kan alleen gevolgd worden na certificering voor de overige 3 Mylogenics modules! Tijdens de Advanced module zal o.a. dieper worden ingegaan op het interpreteren van afwijkende looppatronen en de vele behandeltechnieken met betrekking tot de wervelkolom. Denk hierbij o.a. aan wervelfixaties, vertebra release techniques (losmaken van de wervels), en wervel reflexpunten.Verder zullen er diverse anamnese technieken aan bod komen.

TOP TRAINER LEVEL C
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

De T.O.P. Trainer Level C module is dus weliswaar het vervolg op Level A & B, maar kan pas worden gevolgd nadat ook de opleidingen Mylogenics™ en Personal Hormonal Profiling™ volledig en succesvol zijn afgerond.

To be announced

Jouw voordelen met een Personal Trainer

We hebben de allerbelangrijkste voor je op een rijtje gezet.

 • Nooit meer piekeren over voeding, slaap en beweging.
 • Net als een maatpak, worden trainingen op de ‘millimeter nauwkeurig’ afgestemd op jouw belastbaarheid en doelen.
 • Ervaar wekelijks het verleggen van je grenzen op een gezonde, veilige en verantwoorde manier.
 • Investeren in een personal trainer zorgt voor een domino-effect. Je creëert gezonde gewoontes en laat slechte gewoontes eerder los.

Maak nu een afspraak en kom langs  in onze privé sportstudio in Amersfoort óf bekijk de mogelijkheden.

* Ontdek alle mogelijkheden bij Core Personal Training. Wij doen niet ‘geheimzinnig’ over onze tarieven. 

 • Nooit meer piekeren over voeding, slaap en beweging.
 • Net als een maatpak, worden trainingen op de ‘millimeter nauwkeurig’ afgestemd op jouw belastbaarheid en doelen.
 • Ervaar wekelijks het verleggen van je grenzen op een gezonde, veilige en verantwoorde manier.
 • Investeren in een personal trainer zorgt voor een domino-effect. Je creëert gezonde gewoontes en laat slechte gewoontes eerder los.

Core Personal Training Amersfoort

Ondersteunt jou bij 

 • Grip krijgen op de health-markers. Denk aan slaap, voeding, stressmanagement, ademhaling en bloeddruk.
 • Elke week je mentale en fysieke grenzen te verleggen. Op een veilige en verantwoorde manier.
 • Realistische en haalbare doelen te stellen.

Maak nu een afspraak en kom langs  in onze privé sportstudio in Amersfoort. 

* We zitten nog geen 15 minuten rijden bij jou vandaan! 

Core Personal Training Amersfoort IconCore Personal Training Amersfoort

Siliciumweg 31, Amersfoort

5.0 21 reviews

 • Avatar Eke Schins-Derksen ★★★★★ een maand geleden
  Vijf maanden geleden kwam ik bij Scott met de vraag of hij mij kon helpen met afvallen en het krijgen van een betere conditie. Hoewel de eerste stap richting … More een Personal trainer best een drempel was heb ik er nog geen seconde spijt van gehad. Al vanaf het eerste gesprek weet hij je op het gemak te stellen door zijn open en positieve manier van communiceren. Hij stimuleert je tijdens de trainingen en zet een persoonlijk programma op maat uit. Door data te verzamelen weet hij precies wat kan en waar nodig past hij wat asn. Inmiddels ben ik al 12 kilo lichter en voel ik me veel energieker dan toen ik startte. Dus wil jij ook asn jezelf werken, dan kan ik je Scott van harte aanraden.
 • Avatar Ralf van Vegten ★★★★★ in de afgelopen week
  Nadat ik lang het internet afgestruind heb naar een PT besloot ik in december 2020 drie keer per week te gaan trainen bij Scott. Nadat ik begon met een … More slechte conditie en serieuze rugklachten boekte ik al snel progressie. 1,5 jaar later zijn mijn rugklachten weg en boek ik nog elke week vooruitgang. Het is voor mij in een enorm stressvolle tijd een uitlaatklep geweest waarbij alle facetten van een gezonder leven aan bod gekomen zijn. Conditie, kracht maar ook stressmanagement en voeding. Het is geen zweverig gedoe maar gebaseerd op data die je elke dag zelf verzameld. Nu de eerste drie op elementen op niveau zijn kan ik aan de gang met de vierde. Ik ga elke training met plezier aan de gang en naast nuttig is het met Scott ook altijd gezellig en prettig.
 • Avatar Marcel Kwant ★★★★★ in de afgelopen week
  De tijd gaat snel en ondertussen sport ik alweer ruim een jaar bij Core PT (Scott). Tijdens het uitgebreide intakegesprek hebben we mijn doelen besproken … More en bepaald. Ik wilde graag gespierder worden, gezonder eten en vooral ook meer plezier hebben in sporten. Dat is allemaal goed gelukt! De trainingen zijn gevarieerd en sluiten goed aan bij mijn doelen. De trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn op maat voor mij gemaakt.
  Scott weet me tijdens de trainingen altijd te motiveren als ik er even geen zin in heb of er helemaal doorheen zit. Heb je een keer een echt slechte dag? Dan wordt daar ook rekening mee gehouden, maar haal je alsnog alles uit de training wat er in zit. Je stapt in ieder geval met een voldaan en tevreden gevoel de deur weer uit. Sinds ik bij Scott train heb ik nooit meer last van blessures gehad omdat hij goed let op hoe je de training uitvoert. Ik dacht altijd dat ik een hele zwakke en gevoelige onderrug had, maar uiteindelijk bleek dat ik oefeningen vaak verkeerd uitvoerde en mijn rug op de verkeerde manier had belast. Onder toeziend ook van Scott gebeurt dat niet meer en train ik zonder pijn/klachten.
  Scott geeft je veel persoonlijke aandacht. Hij weet je op precies het goede moment te motiveren. Naast de intensieve training is er ook ruimte voor een lach een kop thee en een goed gesprek. Ik voel me goed, sterk en energiek. Ik zou niet meer zonder kunnen en hoop nog lang door te kunnen gaan. Absoluut een aanrader.
 • Avatar Jacques Weg ★★★★★ 7 maanden geleden
  Personal Training zoals het is bedoeld.
  Scott is een ware professional die je op alle mogelijke manieren ondersteunt en begeleidt bij het bereiken van jouw
  … More doelen. Zelf train ik inmiddels 8 maanden bij CorePT en heb ik ieder doel met hulp en ondersteuning van Scott weten te realiseren.
  Heb je intrinsieke motivatie om je gezondheid te verbeteren, hard te trainen en vooral je mindset te veranderen dan kan ik je geen betere coach/trainer aanbevelen dan Scott van CorePT
 • Avatar dolly Bannenberg ★★★★★ 11 maanden geleden
  Hoewel ik een leven met veel bewegen en sport achter de rug heb, kon ik de laatste jaren niet meer de motivatie vinden om naar de sportschool te gaan. Een … More personal trainer leek me de enige mogelijkheid om weer op het goede pad te komen. Wat ben ik blij dat ik bij Scott terecht ben gekomen. Scott is serieus en goed in zijn vak en hij kan ook creatief en probleemoplossend denken. Verder is hij heel enthousiast en stimulerend. Als je wilt, kan hij een hele gezonde lifestyle voor je uitstippelen. Als blijkt dat een bepaalde oefening wat pijn bij mijn knie prothese geeft, weet hij altijd de oefening met een kleine aanpassing voor mij te verbeteren. Dat is vakkennis! Misschien moet ik even vermelden dat ik 82 jaar en ik begrijp dat ik bepaald geen fit girl meer zal worden, maar ik ben er wel van overtuigd dat je ook op deze leeftijd nog spierversterkend en conditie-verhogend kunt werken. Ik gun iedereen een personal trainer als Scott.
 • Avatar Monique Van de Luitgaarden ★★★★★ 3 years ago
  Op zoek naar een personal trainer? Stop met zoeken want Scott is de professional waar je moet zijn. Op maat gemaakte training en voedingsschema’s. Hij … More weet precies wat je aankan ook al weet je dat zelf nog niet.
  In zeer korte tijd volledige transformatie ondergaan. Krachttraining brengt je als vrouw zoveel meer... kracht, fitheid, energie, een goed functionerend lichaam en bovenal een gelukzalig gevoel.
  Scott heeft veel kennis en is een zeer fijne trainer. Ik ben zeer tevreden 😃👍💪
 • Avatar Maarten Lowie ★★★★★ 3 years ago
  Een jaar geleden heb ik besloten dat het anders moest. Meer sporten en vooral meer structuur in het sporten. Nadat ik contact had gezocht ontstond … More er direct een prettige relatie met de Personal Trainer. De trainingen van Scott zijn maatwerk en op de persoonlijke wensen en mogelijkheden gebaseerd. Het resultaat na een jaar is enorm ! Fitter, meer kracht en bloeddruk onder controle. Zelfs blessures en lichamelijke ongemakken (rug) worden behandeld door Scott. Ik zou deze Personal Trainer aan iedereen aanraden, 100 % tevreden !
 • Avatar Laurens Barendregt ★★★★★ 3 years ago
  Scott geeft afwisselende uitdagende trainingen en in combinatie met een goed voedingsadvies heeft mij dit prima resultaten opgeleverd. Kan Scott dan ook … More iedereen aanraden!
 • Avatar Patrick Vdd ★★★★★ 4 years ago
  Een tijd terug heb ik gekozen voor een Personal trainer waarmee ik resultaat wil behalen. Dit was voor mij een hele uitdaging. Vooral levensstijl moest … More drastisch om. Door de manier van trainen en begeleiding wil je niet eens meer anders. Voel mij met de dag beter. Motivatie die er niet was is nu dagelijks aanwezig. Aanrader voor iedereen. Scott is professioneel en zou mij geen betere trainer kunnen indenken. Gr Patrick.
 • Avatar Richard Budding ★★★★★ 4 years ago
  Scott geeft zonder compromise een strak schema om je doelen te behalen. Zelf train ik in de winter drie maal per week. Mijn focus ligt op kracht en gezondheid, … More Scott brengt met zijn strakke begeleiding extreme resultaten. Bereid je voor op verandering!
 • Avatar Mirjam Janssen ★★★★★ 4 years ago
  Scott is betrokken en een fijn mens om bij te trainen. Hij luistert goed naar je wensen en is scherp op een juiste uitvoering. Daarbij kijkt bij niet alleen … More naar lichamelijke fitheid maar je hele gestel. Echt een aanrader!
 • Avatar Arborist Arborist ★★★★★ 4 years ago
  Ik ben 3 maanden geleden begonnen bij Scott met trainen. Mijn doel was om af te vallen en mijn bloeddruk naar beneden te krijgen. Nu, 3 maanden later ben … More ik onder begeleiding van Scott 16 kilo afgevallen en is mijn bloeddruk weer normaal. Mijn hartritmestoornis die ik had is door het afvallen en de daling van mijn bloeddruk verdwenen.
  Helaas moest ik door de drukte stoppen, maar zodra het wat rustiger wordt ga ik weer trainen.
  Scott, super bedankt kerel. Je bent een toppertje
  Jef
 • Avatar Hugo Wijntjes ★★★★★ 4 years ago
  Train al even bij Scott en vind het werkelijk fantastisch. Scott is kundig en veelzijdig in kennis over sport, voeding en rust waardoor ik zo’n beetje … More iedereen training met nieuwe inspiratie weer naar huis ga. Een training verloopt altijd ontspannen, op de inspanning na. Een absolute aanrader deze topper!

Abonneer gratis op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis advies over voeding, en bekijk gratis instructie video’s om effectiever te trainen. Kom je ergens niet uit dan kun je mij altijd om advies vragen. Je kunt je elk moment uitschrijven.

openingstijden

 • Personal Training
 • ma / vr 06:00 - 22:00
 • za 06:00 - 18:00
 • zo 06:00 - 15:00

Core personal Training

 • Siliciumweg 31
  3812 SV Amersfoort
 • 06 3403 7238
 • scott@corept.nl

werkzaam in

 • Amersfoort
 • Soest
 • Zeist
 • Barneveld
 • Leusden
 • Woudenberg
core personal training amersfoort advies voeding boksen krachttraining

core personal training amersfoort

We ontdekken verbeterpunten en werken hier samen aan. Échte persoonlijke begeleiding met haalbare doelen voor zichtbaar resultaat. Een evenwichtig leven met méér zelfvertrouwen

5/5