fbpx
 • 06 340 372 38
 • scott@corept.nl

scott eisenburger

Practice what you preach

Ik geloof in ‘motivation through education’, maar wat bedoel ik daar mee? Jij en jouw doelen zijn mijn prioriteit. Ik wil samen met jou de beoogde doelstelling(en) halen, maar ik wil je tijdens dit proces ook iets waardevols kunnen meegeven.

Ik ben er niet om jou alleen te vertellen wat je moet doen, ik wil je laten inzien en begrijpen waarom je iets doet of zou moeten doen. Waarde creëren die verder gaat dan alleen ‘ja en amen’ is waar ik naar streef.

Zie de training/coaching als handvatten voor een fitter, succesvoller, gelukkiger en duurzaam leven. Ik breng je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training bij omdat ik wil dat je begrijpt waarom ik voor een bepaalde aanpak kies. Deze kennis rijk ik je aan en is daardoor altijd weer toe te passen op jouw leven. De beste investering die je kunt doen, is in jezelf!

Practice what you preach! Dit betekent dat ik ook investeer in mijzelf en in mijn vak als trainer/coach. Continu blijven leren en ontwikkelen om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen bedienen en voorzien van nieuwe kennis en ervaringen. Stil staan is geen optie en dit geef ik een ieder dan ook graag mee.

Zelf ben ik al jaren intensief bezig met het beoefenen en het perfectioneren van mijn vaardigheden binnen de fitness en voedingsindustrie. Dit in combinatie met nog enkele jaren aan fanatieke kickboks ervaring, heeft er voor gezorgd dat ik een sterk en veelzijdig fundament/geheel kan bieden aan mijn cliënten.

Mijn honger naar meer is ook niet meer te stoppen!

Ik nodig je graag uit voor een gratis intake om kennis te maken en je doelen in kaart te brengen. 

personal trainer amersfoort afvallen boksen sporten
5/5

Certified Overload Wordwide Trainer

motivation trhough education

Wat onze leden zeggen 

over scott

Scott is een betrokken en enthousiasmerende trainer. Boven alles staat de correcte uitvoering van de oefeningen. Het zorgt ervoor dat je binnen een uur een effectieve training hebt. Een absolute aanrader!
Peter van der Reijen
Ceo & Founder Experius
Met Scott erbij zijn mijn trainingen een stuk efficiënter, daarnaast is hij prettig in de omgang en geeft hij veel persoonlijke aandacht!
Wendy de Kock
Developer at Experius

specialisaties

opleidingen & CERTIFICATEN

TOP TRAINER LEVEL A

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

T.O.P. Trainer Level A leer je alle ‘Tips & Tricks’ die tevens door de grondleggers van Overload Worldwide zelf worden ingezet bij o.a. het Korps Mariniers, de Ultimate Fitness Challenge en diverse (olympische)sporters. Deze module leert je om een compleet en optimaal “personalized” trainingsprogramma voor je cliënten te kunnen samenstellen.

TOP TRAINER LEVEL B

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze module gaat dieper in op de diverse specifieke trainingsmethoden en methoden van intensivering. Ook onderwerpen als functional training, power, acceleratie, decelleratie, snelkracht, explosiefkracht en hormoontrainingen komen hier uitvoerig aan bod. Zoals je van Overload Worldwide gewend bent zul je als deelnemer zelf alle intensieve praktijk-sessies moeten ondergaan en moeten kunnen uitvoeren. Het is daarom van groot belang dat je de diverse methoden en technieken uit de Level A module voldoende hebt getraind voor aanvang van Level B.

THE NEURO CONCEPT

NEURO OPTIMIZATION COURSE

Specialisatie op gebied van beweging voor cliënten met pijn, klachten en beperkingen.

MUSCLE NERDS

NUTRITION COURSE

Specialisatie op gebied van voeding 

PERSONAL HORMONAL PROFILING

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

 Tijdens deze opleiding leer je alles over de invloed en eigenschappen van de diverse hormonen in ons lichaam, het afnemen van de 12 punts huidplooimeting, en het online ‘Personal Hormonal Profile™’ systeem.

PERSONAL HORMONAL PROFILING

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

 Tijdens deze opleiding leer je alles over de invloed en eigenschappen van de diverse hormonen in ons lichaam, het afnemen van de 12 punts huidplooimeting, en het online ‘Personal Hormonal Profile™’ systeem.

INGEPLANDE CERCTIFICERINGEN

MYLOGENICS ACTIVATION
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze module bevat diverse testprotocollen m.b.t. het neuromusculaire systeem en de bijbehorende reflexpunten. Zo leer je de anatomie van de diverse structuren en hun functie.

MYLOGENICS REHAB
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze module is gericht op de vele actieve ‘rehab’ technieken met betrekking tot kracht, power, snelheid en uithoudingsvermogen. Tijdens deze module worden tevens stabilisatietechnieken en proprioceptieve trainingsvormen behandeld.

MYLOGENICS RELEASE
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Tijdens deze module leer je alle technieken om adhesie (verklevingen) van spieren, fascia en zenuwen te behandelen c.q. op te heffen. Hierbij is het uiteraard van groot belang de anatomie van de diverse te behandelen structuren te kennen.

MYLOGENICS ADVANCED
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Deze extra Mylogenics module kan alleen gevolgd worden na certificering voor de overige 3 Mylogenics modules! Tijdens de Advanced module zal o.a. dieper worden ingegaan op het interpreteren van afwijkende looppatronen en de vele behandeltechnieken met betrekking tot de wervelkolom. Denk hierbij o.a. aan wervelfixaties, vertebra release techniques (losmaken van de wervels), en wervel reflexpunten.Verder zullen er diverse anamnese technieken aan bod komen.

TOP TRAINER LEVEL C
OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

De T.O.P. Trainer Level C module is dus weliswaar het vervolg op Level A & B, maar kan pas worden gevolgd nadat ook de opleidingen Mylogenics™ en Personal Hormonal Profiling™ volledig en succesvol zijn afgerond.

To be announced

IK ZORG DAT JIJ JE STERK, TROTS EN SUCCESVOL GAAT VOELEN DOOR SPORT EN VOEDING.
iK ZORG DAT JIJ JE STERK, TROTS EN SUCCESVOL GAAT VOELEN DOOR SPORT EN VOEDING.
Vul dit formulier in voor een gratis intake gesprek

06 340 372 38

Of liever even bellen?

——

Addres Siliciumweg 31 |  Amersfoort

Email Scott.corept@gmail.com

personal trainer

in amersfoort

PERSONAL TRAINER

IN AMERSFOORT

voel je sterk,

We ontdekken verbeterpunten en werken hier samen aan.

Trots

Échte persoonlijke begeleiding met haalbare doelen voor zichtbaar resultaat

en succesvol.

Een evenwichtig leven met méér zelfvertrouwen

Abonneer gratis op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis advies over voeding, en bekijk gratis instructie video’s om effectiever te trainen. Kom je ergens niet uit dan kun je mij altijd om advies vragen. Je kunt je elk moment uitschrijven.

openingstijden

 • Personal Training
 • ma / vr 06:00 - 22:00
 • za 06:00 - 18:00
 • zo 06:00 - 15:00

Core personal Training

 • Siliciumweg 31 te Amersfoort
 • Nederland
 • 06 3403 7238
 • scott@corept.nl

werkzaam in

 • Amersfoort
 • Soest
 • Zeist
 • Barneveld
 • Leusden
 • Woudenberg
core personal training amersfoort advies voeding boksen krachttraining

core personal training amersfoort

We ontdekken verbeterpunten en werken hier samen aan. Échte persoonlijke begeleiding met haalbare doelen voor zichtbaar resultaat. Een evenwichtig leven met méér zelfvertrouwen

5/5